[ X ]
Află cînd vor fi finalizate lucrările de construcţie la gazoductul Iaşi-Ungheni
21 Februarie
Foto: RFI România

Pînă la sfârșitul anului curent se planifică finalizarea lucrărilor la gazoductul Iași-Ungheni pe teritoriul Republicii Moldova, transmite Curentul.md.

Guvernul României este pregătit să ofere transfer de experiență pentru autoritățile din Republica Moldova în accesarea fondurilor europene și să ofere informații despre ce a însemnat integrarea UE pentru România. ”Sunt importante declarațiile de susținere a Republicii Moldova, dar Guvernul României va veni cu lucruri concrete, pe care să le simtă oamenii”, a declarat Ponta.

Ponta a mai spus că pînă la sfîrșitul anului se vor finaliza lucrările la gazoductul Iași-Ungheni pe teritoriul Republicii Moldova. La fel, s-a referit la proiectele preconizate a se desfășura în RM cu sprijinul Guvernului României, în special fiind vorba de proiecte din domeniul educației, de infrastructură și securitate energetică.

Oficialul a declarat că sunt pregătite documentele pentru ca serviciul medical SMURD de la Iași și Galați să intervină în soluționarea cazurilor de urgență pentru cetățenii din Republica Moldova.

Elena Mocreac

Inapoi la arhiva noutaților